This site uses cookies and other tracking technologies to provide you with our services, enhance the performance and functionality of our services, analyze the use of our products and services, and assist with our advertising and marketing efforts.

Cookie Policy   Privacy Notice

История

Историята на ESAB е историята на заваряването. Когато през 1904 г. нашият основател Оскар Килберг разработва първия в света обмазан електрод за заваряване, той основава фирма, чиито иновации и безкомпромисни стандарти спомагат за създаването на историята на самото заваряване.

В продължение на повече от 100 г. ESAB е движена от желанието за непрекъснато търсене на нови и по-добри начини за обслужване на клиентите ни. Това е превърнало ESAB в световен лидер при продуктите за заваряване и усъвършенстваните системи за рязане.

През 2012 г. ESAB беше придобита от Colfax Corporation, една от водещите в света диверсифицирани компании за промишлено производство. Подобно на ESAB, Colfax е компания, съсредоточена основно върху клиентите си, която набляга силно върху непрекъснатото новаторство и усъвършенстване.

Oscar Kjellberg

Биография на основателя

Основите на ESAB са изградени в началото на миналия век от изобретателен инженер, който търси практическо решение на често срещан проблем.

Хронология

ESAB участва в технологичните иновации в продължение на повече от един век. Вижте нашата хронология.

Как изглежда днес утрешната история

Как изглежда днес утрешната историяИновациите на ESAB продължават с голяма сила и днес - подхранвани от непрекъснато усъвършенстване, за да достигнем или надминем изискванията на клиентите. ESAB е представена в почти всяка държава чрез свои клонове или представители. Поделения за продажби и поддръжка има в 80 държави, а 26-те завода за производство са разположени на четири континента.

x
x

x

Loading..