This site uses cookies and other tracking technologies to provide you with our services, enhance the performance and functionality of our services, analyze the use of our products and services, and assist with our advertising and marketing efforts.

Cookie Policy   Privacy Notice

За ESAB

С какво се занимаваме

ESAB е световен лидер в производството на оборудване и консумативи за заваряване и рязане. Нашите иновативни, известни в цял свят оборудване и решения са разработени с участието на нашите клиенти и създадени на базата на опита и наследството ни на глобален лидер в производството.

Нашата визия и ценности

Визията ни и ценностите, които ни отличават от останалите, са моторът на успеха и на духа на компанията. Ние от ESAB, под ръководството на Colfax, живеем с нашите ценности. Нашата визия и ценности помагат да вземаме стратегически решения, да разпределяме ресурсите и да фокусираме избора, който правим, всеки ден.


Глобално присъствие

ESAB достига до почти всяка нация в света - имаме повече от 8700 служители и производствени обекти на 4 континента.

История

Историята на ESAB е историята на заваряването. Когато през 1904 г. нашият основател Оскар Килберг разработва първия в света електрод за заваряване, той основава фирма, чиито иновации и безкомпромисни стандарти спомагат за създаването на историята на самото заваряване.


Безопасност и грижа за околната среда

ESAB е силно ангажирана в защитата и подобряването на здравето и безопасността на хората, с които работим, и на заобикалящата ги среда. Стремим се също така да подобряваме непрекъснато работата си в екологичната, социалната и икономическата сфера.

DOWNLOAD ISO 9001, ISO 14001 and OHSAS 18001 Certification

Кариерни възможности

ESAB се гордее, че е чудесно място за започване или продължаване на кариера в сферата на производството. С обекти, разположени навсякъде по света, ESAB е глобална компания с богати традиции на лидер в промишлеността.

x
x

x

Loading..