За ESAB

С какво се занимаваме

ESAB е световен лидер в производството на оборудване и консумативи за заваряване и рязане. Нашите иновативни, известни в цял свят оборудване и решения са разработени с участието на нашите клиенти и създадени на базата на опита и наследството ни на глобален лидер в производството.

Нашата визия и ценности

Визията ни и ценностите, които ни отличават от останалите, са моторът на успеха и на духа на компанията. Ние от ESAB, под ръководството на Colfax, живеем с нашите ценности. Нашата визия и ценности помагат да вземаме стратегически решения, да разпределяме ресурсите и да фокусираме избора, който правим, всеки ден.


Глобално присъствие

ESAB достига до почти всяка нация в света - имаме повече от 8700 служители и производствени обекти на 4 континента.

История

Историята на ESAB е историята на заваряването. Когато през 1904 г. нашият основател Оскар Килберг разработва първия в света електрод за заваряване, той основава фирма, чиито иновации и безкомпромисни стандарти спомагат за създаването на историята на самото заваряване.


Безопасност и грижа за околната среда

ESAB е силно ангажирана в защитата и подобряването на здравето и безопасността на хората, с които работим, и на заобикалящата ги среда. Стремим се също така да подобряваме непрекъснато работата си в екологичната, социалната и икономическата сфера.

DOWNLOAD ISO 9001, ISO 14001 and OHSAS 18001 Certification

Кариерни възможности

ESAB се гордее, че е чудесно място за започване или продължаване на кариера в сферата на производството. С обекти, разположени навсякъде по света, ESAB е глобална компания с богати традиции на лидер в промишлеността.

x

x

Loading..