Този сайт използва бисквитки и други технологии за проследяване, за да Ви предлага нашите услуги, да повишава тяхната ефективност и функционалност, да анализира използването на нашите продукти и услуги и да подпомага усилията ни в рекламата и маркетинга.

Политика относно бисквитките   Политика за поверителност

Previous
Next

Препратки

Previous Next

FSWБоинг избира ЕСАБ за свой проект за полет в космоса (Project Space Launch System)

Боинг (NYSE: BA) избира ЕСАБ за свой партньор в производството на горивни резервоари за новата тежкотоварна ракета на НАСА, система Space Launch System (SLS).

Прочетете цялата статия (на английски) »

Гледайте в YouTube филм за системата на НАСА: NASA's Space Launch System.

IP HuseТехнологията ICE™ повишава производителността на заваряване с 60%

Благодарение на технологията ICE™ - най-продуктивния процес на подфлюсово заваряване (SAW), производителност от 25 кг/час с един единствен токоизточник и заваръчна глава вече са норма в заводите на норвежката компания I.P Huse, лидер в производството на лебедки.

Прочетете цялата статия (на английски) »

Лазарни заваръчни технологииРолята на ЕСАБ в подготовката на Олимпийските игри в Лондон през 2012г.

Компанията Severfield Reeve участва дейно в проекта на Олимпийските игри с производство на гредови конструкции за различни олимпийски обекти. ЕСАБ осигурява на Severfield Reeve лазерна заваръчна техника I-2000 Beam Welder с тандемни заваръчни глави, използвани за осъществяването на проекта.

Прочетете цялата статия (на английски) »

решения за модернизиранеПовишен капацитет и по-гъвкаво заваряване

Модернизирайки своето оборудване с най-новите колони и стрели на ЕСАБ, тази шведска компания подобрява капацитета си с 40 процента.

Прочетете цялата статия (на английски) »


фабрика за турбиниФабрика за турбини

Фабриката за турбини на компанията Алстом в Чатануга, САЩ, използва оборудване на ЕСАБ в производството на парни турбини.

tmp 1x1 transparent
x
x

x

Loading..