Previous
Next

Представяме ви портативния, мощен Cutmaster 40.

Вие заслужавате най-добрия преносим апарат за плазмено рязане, ето защо създадохме Cutmaster 40. С безпрецедентна комбинация от мобилност и мощност, Cutmaster 40 надвишава очакванията към един апарат от своя клас.


Максимална портативност.

Cutmaster 40 се отличава с напълно нов ергономичен дизайн за най-добрата портативност в класа си – без да се жертва производителността. Той тежи само 10 кг и има няколко дръжки и точки за пренасяне, които помагат да изглежда още по-лек.

Максимална портативност

Невероятна производителност.

Cutmaster 40 има забележителна мощност за апарат с неговите размери. Легендарната горелка 1Torch™ осигурява най-добрия в този клас капацитет за рубене и рязане от 12 мм и безумен максимален срез на 16 мм. С изключителна продължителност на включване от 35% при 40 A, благодарение на изцяло новата хибридна технология за охлаждане, ръцете ви ще откажат по-рано, отколкото този апарат.

Невероятна производителност

По-голяма гъвкавост.

С невероятното удължаване на дъгата Cutmaster 40 може да се използва за рязане в необичайни позиции, без влошаване на качеството на рязане. Предлага се с пълен набор от консумативи за рязане и рубене направо от кашона и работи със захранване от 200-240 V с автоматично регулиране на силата на тока.

По-голяма гъвкавост

Сериозна издръжливост.

Ние монтираме Cutmaster 40 в корпус с доказано индустриално качество, за да гарантираме, че колкото и да го блъскате, пак ще продължи да работи добре. С клас на защита IP23 за всякакви атмосферни условия, Cutmaster 40 е готов за работа навсякъде, където трябва – в дъжд или пек, ден след ден. Cutmaster 40 се предлага също и с консумативни части от новата серия Black Series, които издържат до 60% по-дълго, преди да се наложи да се подменят.

Сериозна издръжливост

Най-добрата в отрасъла защита.

Зад Cutmaster 40 стоят водещите в отрасъла обслужване и поддръжка на ESAB, което означава, че ако се нуждаете от помощ, ще бъдете защитени от най-изчерпателната гаранция в бизнеса.

Най-добрата в отрасъла защита

Готови ли сте да
изберете този апарат?

Попитайте дистрибутора си за портативния, мощен, най-добър в класа си Cutmaster 40 още днес.

x

Се информира за

Е-mail адрес
Телефонен номер
x

x

Loading..