Този сайт използва бисквитки и други технологии за проследяване, за да Ви предлага нашите услуги, да повишава тяхната ефективност и функционалност, да анализира използването на нашите продукти и услуги и да подпомага усилията ни в рекламата и маркетинга.

Политика относно бисквитките   Политика за поверителност

Previous
Next
Rebel is Here
x
x

Свържете се с нас

Благодаря за проявения интерес към Rebel. Моля попълнете кратката форма по-долу и представител на ESAB ще се свърже с Вас с подробности за местния дистрибутор.

Play

Най-невероятният апарат за заваряване навсякъде и на всичко.

Вие не знаете какво означава един обикновен ден – какво е да работите на бюро от 9 до 5. Не знаете къде ще ви отведе следващата ви работа, но знаете, че трябва да бъдете готови за всичко. Когато става дума за заваряване, това означава всякакъв процес, всякакво захранване, всякакъв материал, навсякъде и по всяко време. Запознайте се с Rebel. Апаратът за заваряване навсякъде и на всичко, който има всичко, от което се нуждаете, за да свършите работата – от началото до края. Той е всичко друго, но не и обикновен.

Научете истината Къде да купя
Истината

Истината

ДВЕ СИСТЕМИ СЪС СПЕЦИАЛНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

Rebel EMP 215ic

За много апарати се твърди, че са мултипроцесни, но всъщност не са нищо повече от дегизирани МИГ апарати. Rebel е истински мултипроцесен заваръчен апарат; това означава, че когато използвате МИГ заваряване, тръбнофлюсов тел, РЕДЗ – дори онези капризни целулозни електроди 6010 – или Live TIG запалване на дъгата, Rebel ще работи, като че е направен специално за съответния процес. Повече информация

Rebel EM 215ic

Всичко за МИГ заваряването, без нищо излишно. За МИГ заваряване и за потребители, които държат на традиционния интерфейс, ЕСАБ предлага апарата Rebel EM 215ic за МИГ заваряване без газ или заваряване с тръбно-флюсови телове и инертен газ. Повече информация

Истината

Технологията Crazy Smart.

Независимо дали заварявате от две, или от 20 години, Rebel може да направи работата ви по-лека с sMIG (smartMIG). За начинаещите има базов режим, който улеснява настройките. За опитните заварчици е специалният, вграден контрол на дъгата, който следи и се адаптира непрекъснато за отлично качество и повторяемост на заваръчните шевове – той наистина ще ви остави без дъх. Открийте sMIG.

Истината

Готови за всичко.

Никога не се знае какъв заваръчен процес ще се изисква за следващото ви задание или с какво електрозахранване ще разполагате. Ето защо сме снабдили Rebel с нужните функции, които ви осигуряват гъвкавостта да отидете навсякъде и да заварявате всичко, така че, независимо дали имате достъп до захранване на 120 V или на 230 V, или дори от генератор, Rebel ще ви свърши работа.

Истината

Несравнима издръжливост.

Вие работите по обекти, на открито и в работилницата. Затова ви трябва апарат, който лесно да се пренася и да може да издържа на сериозно натоварване и износване. Rebel може. Със здравата си защитна рама с пет дръжки, стоманена носеща конструкция и клас на защита IP23S, той основателно се смята за апарат, подходящ за всякакви условия. Освен това се предлага с пълна тригодишна гаранция.

Истината

Пълният пакет.

За да заварявате ви е необходим не само апарат. Затова с покупката на Rebel можете да очаквате и цялото оборудване, което ви е нужно, за да започнете – направо от кашона.

  • Горелка за МИГ заваряване с 2 допълнителни контактни дюзи от 0,8 мм
  • Комплект обратни кабели и електрододържател
  • Газов маркуч и конектор за бърза връзка
  • Тел 12.50 от 0,8 мм, макара
  • Водещи ролки за тел от 0,6 – 0,8 – 1,0 мм

Забележка: Всички посочени материали са за версията EMP 215ic. Вижте в раздел „Документи и спецификации“ за пълен списък на материалите в пакетите за версиите EM 215ic (само за МИГ).

Решете се

Решете се

Преминете на ESAB. Осигурете си място сред първите, които ще получат Rebel, щом бъде пуснат в продажба, като се абонирате за нашите известия.

Къде да купя
x
x

x

Loading..