Previous
Next

CutCloud

Първокласна софтуерна платформа за рязане, която Ви позволява да регистрирате, измервате и контролирате операциите за рязане с мониторинг на данните в реално време.

Прочетете още

 

ПОВИШЕТЕ ПРОДУКТИВНОСТТА СИ С ПРЕВЪЗХОДНО УЕБ БАЗИРАНО УПРАВЛЕНИЕ НА РЯЗАНЕТО.

Уеб базираната система за отчети на CutCloud осигурява информация за моментното състояние, която разкрива проблемите с производството и качеството, за да осигури максимално качество на рязане и производителност – и всичко това с използване на минимални изчислителни ресурси и без да се изисква непрекъснато техническо обслужване или поддръжка. Инсталира се, използва се и се поддържа с лекота. Достъп до информацията в реално време на CutCloud може да се получи от всяко устройство с интернет връзка.

  • Усъвършенствана отчетност за производството и качеството
  • Бързи и надеждни регистрация и трансфер на данни
  • Персонализиран софтуер за автоматизиране на Вашия  работен процес
  • Персонализиращи се отчети и мащабируема функционалност
  • Мониторинг в реално време

 

Процесът с CutCloud

ФУНКЦИИ И ПРЕИМУЩЕСТВА НА CUTCLOUD И СОФТУЕРА ЗА РЯЗАНЕ

Изчисляване и обработване на поръчки – Изчислявайте най-добрата цена за Вашите клиенти и увеличете максимално приходите си, като използвате умело мощта на реалните данни за процесите и машините. След това обработвайте бързо поръчките, като прехвърляте автоматично данните за поръчките от ERP, за да изпълнявате по-бързо поръчките.

Импортиране на геометрия и чертежи – Импортирайте с лекота възли и завършени детайли директно от CAD, включително 3D подготовки на краища за заваряване, налични за SolidWorks, STEP и други.

Нестинг и управление на плочите – Задавайте автоматично технологичните настройки, за да изберете правилната технология на рязане за най-добро възможно качество на детайлите, с пълна гъвкавост за използване на детайли от различни материали и машини. Автоматичният нестинг пести време и материал.

Трансфер на данни в производството – Автоматично създавайте и пренасяйте файлове за рязане, разпечатки, отчети за нестинг и етикети за детайли в производствения цех, така че да можете да оползотворите повече време за рязане и по-малко за канцеларска работа.

Ефективност на производството – Намалете необходимото обучение на операторите с нашата автоматична технологична настройка на машините – само натиснете зеления бутон и сте готови. Регистрирайте и отчитайте автоматично машинни данни, докато контролирате производствения процес в реално време онлайн от всяка точка. Или създавайте самостоятелни файлове за рязане (напр. за компенсация на скосяване).

Събиране на данни и последващи изчисления – Използвайте данните и пълния контрол на процесите, за да вземате възможно най-добрите управленски решения. Обратната връзка с контролера и обратната отчетност към ERP дават възможност за напълно интегрирано решение.

ЦИФРОВО ПОДОБРЕНИ УСЛУГИ ЗА ПРОГНОЗИРАНЕ НА ПОДДРЪЖКАТА.

Нашите най-нови цифрово подобрени услуги следят оборудването в реално време, за да прогнозират кога трябва да се осъществи поддръжка, свеждайки до минимум извънплановите престои и намалявайки риска от недовършени задания. Можете веднага да откривате и да отстранявате проблемите, които биха могли да повлияят на качеството на рязане и производителността. Като подменяте части, вместо да ги ремонтирате, Вие можете да удължите живота на оборудването и да използвате по-ефективно персонала по поддръжката, като се фокусирате върху профилактиката, вместо върху реактивните действия.

Check wear parts

ПРОВЕРЯВАЙТЕ ИЗНОСВАЩИТЕ СЕ ЧАСТИ

 

ВПРЕГНЕТЕ CUTCLOUD В РАБОТА

Направете първата стъпка с CutCloud и попълнете формуляра по-долу. Представител на ESAB ще се свърже скоро с Вас, за да обсъдите подробностите.

Полето е задължително

x

x

Loading..