Previous
Next

weldcloud

WeldCloudОнлайн софтуерна платформа, която свързва заваръчните токоизточници и управлява данните за заваряването, за да гарантира максимална производителност.

 


x

WeldCloud by ESAB | Find strength in numbers

УПРАВЛЯВАЙТЕ ВАШИТЕ ЗАВАРЪЧНИ ОПЕРАЦИИ КАКТО НИКОГА ДОСЕГА.

WeldCloud е сигурна, стабилна и мащабируема  платформа за анализ на заваръчни данни, осигуряваща задълбочена информация за улесняване на непрекъснатото подобряване на заваръчните операции чрез ефективно проследяване на ключови параметри  за всеки изпълнен заваръчен шев.

  • Рационализирайте управлението на заваръчните активи
  • Документирайте целия заваръчен процес
  • Следете качеството на заваряване почти в реално време

ESAB Digital Solutions - WeldCloud

ФУНКЦИИ И ПРЕИМУЩЕСТВА НА WELDCLOUD.

Производителност – Непрекъснат поток от данни в реално време Ви позволява да се фокусирате върху конкретни области, за да подобрявате процесите.

Проследяемост – Платформата може да проследява изпълнени в миналото заваръчни задания и да предоставя подробни данни относно начина и времето на тяхното създаване.

Документация – WeldCloud може автоматично да документира и записва данни относно характеристиките на дъгата, консумативни материали, оператори и други.

Двупосочна комуникация – WeldCloud не само може да задава настройки (напр. нова комбинация от параметри за заваряване) на заваръчни машини, но и да събира данни от тях.

Управление на предупредителните сигнали –  Ако възникне проблем с машините, WeldCloud изпраща автоматично предупредителни сигнали, за да Ви информира.

Проста интеграция – Универсалният конектор за WeldCloud Ви позволява да го свържете към почти всеки токоизточник.

Използваемост – Достъп до чувствителния, добре  оформен и лесен за ползване интерфейс на WeldCloud можете да получите от всяко уеб базирано устройство. 

Сигурност – WeldCloud е сигурна, заключена система, която гарантира пълната поверителност на Вашите данни.

Мобилното приложение за устройства с Android Ви позволява да сканирате баркодове на телове, бутилки с газ, номера на части и операторски баджове, като добавяте още повече данни към Вашите заваръчни сесии. Сега вече можете да преглеждате производителността по детайли, типове заваръчни шевове, оператори или добавъчни материали.

 

ВПРЕГНЕТЕ WELDCLOUD В РАБОТА

Направете първата стъпка с WeldCloud и попълнете формуляра по-долу. Представител на ESAB ще се свърже скоро с Вас, за да обсъдите подробностите.

Полето е задължително

x

x

Loading..