Когато работите с ESAB, можете да градите с увереност.

Няма два еднакви отрасъла или проекта, затова Ви е нужен партньор, който разбира уникалните Ви предизвикателства. Само ESAB предлага цялостни решения за заваряване и рязане за отраслите с най-високи изисквания. От добавъчните материали до набор от цифрови услуги, услугите ни се проектират и тестват да работят съвместно за максимална производителност. Освен това, с несравнимите си познания за приложенията и нашия подход за инженерно обслужване с добавена стойност (Value Added Engineering), ние можем да анализираме производствените Ви данни и да Ви препоръчаме оптималната комбинация от продукти.

Решенията за заваряване на ESAB са разработени да:

Повишават производителността

Понижават експлоатационните разходи

Минимизират риска

Защитават безопасността и околната среда

Тръбопроводи

Иновативните продукти на ESAB за наземни и офшорни приложения Ви помагат да бъдете в крак с нарастващите световни енергийни нужди.

Прочетете още Свържете се с експерт
ВПГ

Разработени за криогенни приложения, решенията на ESAB за ВПГ са идеални за резервоари от стомана с 9% никел и инсталации за втечняване и регазификация.

Прочетете още Свържете се с експерт
Производство на електроенергия

ESAB отдавна е надежден доставчик на сплави и високопроизводително оборудване за електроенергетиката.

Свържете се с експерт
Вятър

От разкрояването на листов материал до монтирането и заваряването на елементите, ESAB предлага цялостни решения за производството на наземни и офшорни ветрогенератори.

Свържете се с експерт
Офшорни инсталации

ESAB е основана като кораборемонтна компания. След повече от 100 години ние оставаме неизменно верни на корабостроенето и офшорните пазари.

Свържете се с експерт
Нефтохимическа индустрия

ESAB снабдява най-иновативните рафинерии и предприятия от химическата промишленост с висококачествени добавъчни материали, оборудване и заваръчни процеси.

Прочетете още Свържете се с експерт
Инсталации за производство на тръби чрез валцуване

Независимо от технологията, използвана от Вашата инсталация за валцуване на тръби, ESAB предлага решения за вътрешни и външни глави, добавъчни материали, стрели, оборудване за подаване на флюс и много други.

Свържете се с експерт
Стоманени конструкции

С разрастването на инфраструктурата се доверявайте на мощните решения на ESAB за строителство на небостъргачи, мостове с големи отвори и други мегаинженерни проекти.

Свържете се с експерт
Мобилна техника

Строителството и поддръжката на мобилна техника за работа при тежки условия изисква инструменти и оборудване, каквито само ESAB може да осигури.

Прочетете още Свържете се с експерт
Автопромишленост

ESAB разполага с интелигентни решения за автомобилната промишленост, за да оптимизира и подобри качеството на заваряване, производителността и свързаността.

Свържете се с експерт
Подвижен железопътен състав

ESAB има решения за оптимизация на производството на железопътни вагони от разкрояването и подготовката на съединенията на изходния листов материал до напълно автоматизираното и ръчно заваряване.

Свържете се с експерт
Корабостроене

ESAB предлага разнообразно оборудване, консумативи и аксесоари в отговор на уникалните нужди на заваряването и рязането в корабостроителната индустрия.

Прочетете още Свържете се с експерт
Авиационно-космическа индустрия

Процесът на заваряване чрез триене (Friction Stir Welding, FSW) на ESAB променя правилата на играта в авиационно-космическата индустрия през 1992 г. и оттогава тази връзка само се заздравява.

Свържете се с експерт
Ремонт и поддръжка

Решенията на ESAB за ремонт, поддръжка и повърхностно уякчаване имат решаващо значение за възстановяването на Вашите проекти и Вашата производителност.

Прочетете още Свържете се с експерт
Арматурни дворове

ESAB предлага първокласни софтуерни и хардуерни решения за по-висока стойност при най-ниските разходи за обработка на един детайл в отрасъла.

Свържете се с експерт

Говорете с експерт от Вашия отрасъл

ESAB предлага комплексни решения за подобряване на Вашите операции.

СВЕТОВНИЯТ ЛИДЕР В РЕШЕНИЯТА ЗА ЗАВАРЯВАНЕ И РЯЗАНЕ.


Пионерската ни дейност в ESAB започва още в далечната 1904 г. И до днес ние си оставаме в авангарда на технологията за заваряване и рязане. Чрез ангажираността си с качеството, околната среда и безопасността ние се стремим да подобряваме нашите продукти и процеси, за да задоволяваме непрекъснато променящите се изисквания на нашите клиенти.

Новини за отрасъла от ESAB, доставяни направо до Вас
Абонирай ме!
x

Свържете се с експерт

Персонална информация

Допълнителна информация