Този сайт използва бисквитки и други технологии за проследяване, за да Ви предлага нашите услуги, да повишава тяхната ефективност и функционалност, да анализира използването на нашите продукти и услуги и да подпомага усилията ни в рекламата и маркетинга.

Политика относно бисквитките   Политика за поверителност

Архив на новините на ESAB

ESAB Digital Solutions оптимизира операциите за рязане и заваряване

Ное́мври 6, 2018

За да помогне на изпълнителите и производителите в непрекъснатото подобряване на проследяемостта, документирането, управлението на активите, производителността и качеството, ESAB Welding & Cutting Products пусна на пазара платформата ESAB Digital Solutions.

Прочетете още


Нова горелка Arcair® AirPro X4000 за рубене с въгленови електроди снабдена с лесно отварящи се пневматични челюсти на горелката

Ное́мври 6, 2018

Arcair®– марка на ESAB – пусна на пазара горелката AirPro X4000 с шланг-кабел за ръчно електродъгово рубене с въгленови електроди – процес, синонимен с наименованието Arcair.

Прочетете още


ESAB променя името на Sandvik Welding Consumables на Exaton™ – марка на ESAB

Ное́мври 1, 2018

Повече от 80 години Sandvik Welding Consumables беше водещ световен разработчик и производител на усъвършенствани добавъчни материали от неръждаеми стомани и никелови сплави за среди с повишени изисквания.

Прочетете още


Инверторният апарат за импулсно правотоково ВИГ/РЕДЗ заваряване ESAB Renegade™ ET 300IP спечели наградата за продуктов дизайн „Червена точка“

Апри́л 18, 2018

Наградата „Червена точка“ е престижно международно отличие за изключително качество на промишления дизайн още от 1955 г. ESAB Welding & Cutting Products обяви, че нейният инверторен апарат за правотоково ВИГ/РЕДЗ заваряване Renegade™ ET 300iP е получил наградата „Червена точка“ за продуктов дизайн в категорията „Промишлено оборудване, машини и автоматизация“.

Прочетете още


ESAB представя гамата шлемове F&G за уникални решения в приложенията за заваряване и шлайфане на достъпна цена

Март 23, 2018

ESAB Welding & Cutting Products представи своята гама шлемове F&G – моделите F20, G30, G40 и G50, които предлагат уникално покритие за приложения за заваряване, рязане и шлайфане със своя дизайн с повдигащ се визьор.

Прочетете още


x
x

x

Loading..