ДИШАЙТЕ ЛЕКО: НОВ ESAB PAPR ОСИГУРЯВА ЗАЩИТА В ТЕЖКИ УСЛОВИЯ

А́вгуст 8, 2019

За защита в тежки условия от дим и прахови частици при заваряване, рубене и шлайфане ESAB Welding & Cutting Products пусна на пазара новата система ESAB PAPR (Powered Air Purifying Respirator– автономен респиратор с пречистване на въздуха).

ESAB PAPR е снабден с P3 филтър и предфилтър за отстраняване на прахови частици и най-новата технология за контрол, която позволява на оператора да регулира дебита на въздуха между 170 и 220 л/мин. според околната среда и приложението. Като допълнителна предпазна мярка системата включва визуални и звукови аларми за предупреждаване на оператора при задръстен филтър или изтощена акумулаторна батерия. Съвместимите шлемове включват SENTINEL™ A50 for Air, G30 Air, G40 Air и G50 Air, както и Warrior™ Tech.

Проектиран със здрава конструкция за всички заваръчни приложения с висока натовареност, ESAB PAPR е с удобното тегло от 1 кг. Неговата литиево-йонна акумулаторна батерия осигурява до 8 часа работа при дебит на въздуха от 220 л/мин., а LED индикатор позволява на операторите да виждат и настройват дебита с лекота; има също и LED индикатор за заряда на батерията.

ESAB Welding & Cutting е признат лидер в производството на продукти за заваряване и рязане. От изпитаните с времето процеси в заваряването и рязането до революционните технологии в механизираното рязане и автоматизацията, консумативите, оборудването и принадлежностите за заваряване на ESAB предлагат решения на клиентите от цял свят. За допълнителна информация посетете esab.com.

x
x

x

Loading..