ESAB ПУСКА НА ПАЗАРА ТРЪБЕН ЗАВАРЪЧЕН ТЕЛ С МЕТАЛНА СЪРЦЕВИНА С МНОГО НИСЪК ДИФУНДИРАЩ ВОДОРОД ЗА ВИСОКОЯКИ СТОМАНИ

А́вгуст 19, 2019

ESAB, световен лидер в технологиите за заваряване и рязане, пуска на пазара Coreweld 69 LT H4 – тръбен заваръчен тел с метална сърцевина за високояки стомани. Като се възползва от преимуществата на много ниския дифундиращ водород, този нов заваръчен тел постига граница на провлачване от 690 MPa или по-висока и отлична жилавост при отрицателни температури до -60°C.

Подходящ за ръчно, механизирано или роботизирано заваряване, Coreweld 69 LT H4 показва изключително добри резултати при производството на компоненти за приложения като кранове и подемни съоръжения, мобилна техника, шасита и каросерии за търговски автомобили, оборудване за обработка на товари, бункери и контейнери.Подходящ за ръчно, механизирано или роботизирано заваряване, Coreweld 69 LT H4 показва изключително добри резултати при производството на компоненти за приложения като кранове и подемни съоръжения, мобилна техника, шасита и каросерии за търговски автомобили, оборудване за обработка на товари, бункери и контейнери.

Ключово предимство на Coreweld 69 LT H4 е много ниското съдържание на дифундиращ водород, което е жизнено важно за предотвратяване на студените пукнатини, предизвиквани от водорода. На практика този нов консуматив отговаря на изискванията на AWS H4 и EN ISO H5 дори след излагане на високи температури и влажност. Освен това телът притежава маркировка CE в потвърждение на неговото съответствие с EN ISO 18276-A: T 69 6 Mn2NiMo M M 2 H5.

Подобно на други тръбни телове с метална сърцевина на ESAB, Coreweld 69 LT H4 се характеризира с плавен пренос на дъгата, което води до минимални пръски и силикатни островчета по повърхността на заваръчния шев, както и до широка дъга, която намалява риска от дефекти поради неразтопяване. Coreweld 69 LT H4 е подходящ за заваряване в долно положение на хоризонтални (PA) и ъглови (PB) шевове с използване на газова смес от аргон/CO2 с 5-25% CO2.

ESAB Coreweld 69 LT H4 се предлага като складови наличности или по поръчка с диаметри на тела от 1,2, 1,4 и 1,6 мм; клиентите могат да поръчват кангали от 16 кг на ролки тип Wire Basket или насипни опаковки Marathon Pac™.

ESAB е признат лидер в производството на продукти за заваряване и рязане. От изпитаните с времето процеси в заваряването и рязането до революционните технологии в механизираното рязане и автоматизацията, консумативите, оборудването и принадлежностите за заваряване на ESAB предлагат решения на клиентите от цял свят. За допълнителна информация посетете www.esab.com.

x
x

x

Loading..