Този сайт използва бисквитки и други технологии за проследяване, за да Ви предлага нашите услуги, да повишава тяхната ефективност и функционалност, да анализира използването на нашите продукти и услуги и да подпомага усилията ни в рекламата и маркетинга.

Политика относно бисквитките   Политика за поверителност

ESAB усъвършенства универсалния рутилов тръбнофлюсов тел за заваряване във всички позиции FILARC PZ6113

Февруа́ри 21, 2019

ESAB, световен лидер в технологиите за заваряване и рязане, обнови своя универсален рутилов тръбнофлюсов тел за заваряване във всички позиции FILARC PZ6113. Фината, но важна корекция на състава доведе до значително повишение на жилавостта и телът вече се предлага с по-малък диаметър за потребители, които желаят да заваряват по-тънки плочи.

Десетилетия наред FILARC PZ6113 е водещ в света рутилов тръбнофлюсов тел, използван при строителството на много от корабите, които плават в момента из океаните и в множество строителни проекти по целия свят.

Обновеният FILARC PZ6113 вече може да се използва за заварени съединения, изискващи добра жилавост при температури до -40°C. Това ще разшири сферата на приложение на FILARC PZ6113 и в много случаи на потребителите вече няма да се налага да сменят теловете при заваряване на листов материал от различни марки стомана. Обновената спецификация не се отрази на многобройните одобрения и класификации на теловете, но при поискване от страна на клиентите ESAB може да окаже помощ за всички необходими тестове и квалификационни изпитвания на заварени съединения, както и съдействие за оптимизацията на технологичния процес.

Досега FILARC PZ6113 се предлагаше с диаметър на тела от 1,2, 1,4 и 1,6 мм, но вече се произвежда и с диаметър 1,0 мм. Клиентите, възползвали се по-рано от възможностите за заваряване във всички позиции и лекотата при работата с FILARC PZ6113, ще бъдат доволни, че вече могат да използват тел със същата спецификация за по-тънък листов материал.

Години наред FILARC PZ6113 се ползва с популярност в приложения като корабостроенето и общото строителство. С изключителната си лекота на използване във всички позиции и възможността за високоскоростно заваряване при високопроизводителни приложения този първокласен тръбнофлюсов тел може да се използва със защитна газова атмосфера от Ar/CO2 или CO2 за получаване на плавна, стабилна дъга, която води до по-малко пръски и плавни съединителни шевове. Новият тел от 1,0 мм ще бъде полезен за потребителите и с това, че улеснява постигането на плосък заваръчен шев при заваряване на по-тънък листов материал.

Като винаги, офертата на ESAB включва не само тела за заваряване; клиентите могат да се възползват в пълна степен от прочутата техническа поддръжка на ESAB за постигане на максимална производителност при запазване на високото качество. Независимо дали клиентите използват заваръчно оборудване от ESAB, или не, ESAB може да ги посъветва как да оптимизират своите технологии на заваряване с FILARC PZ6113. 
 ESAB е признат лидер в производството на продукти за заваряване и рязане. От изпитаните с времето процеси в заваряването и рязането до революционните технологии в механизираното рязане и автоматизацията, консумативите, оборудването и принадлежностите за заваряване на ESAB предлагат решения на клиентите от цял свят.

FILARC PZ6113
x
x

x

Loading..