Този сайт използва бисквитки и други технологии за проследяване, за да Ви предлага нашите услуги, да повишава тяхната ефективност и функционалност, да анализира използването на нашите продукти и услуги и да подпомага усилията ни в рекламата и маркетинга.

Политика относно бисквитките   Политика за поверителност

Новини от ЕСАБ

ТРАКТОРЪТ VERSOTRAC EWT 1000 НА ESAB СЕ ОТЛИЧАВА С МОДУЛЕН ДИЗАЙН И СГЛОБЯВАНЕ БЕЗ ИНСТРУМЕНТИ ЗА ПОРТАТИВНИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАВАРЯВАНЕ

Септе́мври 2, 2019

ESAB Welding & Cutting Products пусна в продажба Versotrac EWT 1000 – най-универсалния и удобен за работа трактор на пазара за подфлюсово електродъгово заваряване, МИГ/МАГ заваряване и електродъгово рубене с въгленови електроди.

Прочетете още


ESAB ПУСКА НА ПАЗАРА ТРЪБЕН ЗАВАРЪЧЕН ТЕЛ С МЕТАЛНА СЪРЦЕВИНА С МНОГО НИСЪК ДИФУНДИРАЩ ВОДОРОД ЗА ВИСОКОЯКИ СТОМАНИ

А́вгуст 19, 2019

ESAB, световен лидер в технологиите за заваряване и рязане, пуска на пазара Coreweld 69 LT H4 – тръбен заваръчен тел с метална сърцевина за високояки стомани. Като се възползва от преимуществата на много ниския дифундиращ водород, този нов заваръчен тел постига граница на провлачване от 690 MPa или по-висока и отлична жилавост при отрицателни температури до -60°C.

Прочетете още


ДИШАЙТЕ ЛЕКО: НОВ ESAB PAPR ОСИГУРЯВА ЗАЩИТА В ТЕЖКИ УСЛОВИЯ

А́вгуст 8, 2019

За защита в тежки условия от дим и прахови частици при заваряване, рубене и шлайфане ESAB Welding & Cutting Products пусна на пазара новата система ESAB PAPR (Powered Air Purifying Respirator– автономен респиратор с пречистване на въздуха).

Прочетете още


ESAB ПОДОБРЯВА УНИВЕРСАЛНИЯ ТЕЛ ЗА ЗАВАРЯВАНЕ ВЪВ ВСИЧКИ ПОЗИЦИИ TUBROD 15.13

Март 27, 2019

ESAB, световен лидер в технологиите за заваряване и рязане, направи две значителни подобрения на универсалния си тел за заваряване във всички позиции Tubrod 15.13: нискотемпературната ударна жилавост по Шарпи вече е значително подобрена и телът се предлага с допълнителен, по-малък диаметър от 1,0 мм.

Прочетете още


ESAB усъвършенства универсалния рутилов тръбнофлюсов тел за заваряване във всички позиции FILARC PZ6113

Февруа́ри 21, 2019

ESAB, световен лидер в технологиите за заваряване и рязане, обнови своя универсален рутилов тръбнофлюсов тел за заваряване във всички позиции FILARC PZ6113. Фината, но важна корекция на състава доведе до значително повишение на жилавостта и телът вече се предлага с по-малък диаметър за потребители, които желаят да заваряват по-тънки плочи.

Прочетете още


x
x

x

Loading..