Този сайт използва бисквитки и други технологии за проследяване, за да Ви предлага нашите услуги, да повишава тяхната ефективност и функционалност, да анализира използването на нашите продукти и услуги и да подпомага усилията ни в рекламата и маркетинга.

Политика относно бисквитките   Политика за поверителност

Новини от ЕСАБ

ESAB усъвършенства универсалния рутилов тръбнофлюсов тел за заваряване във всички позиции FILARC PZ6113

Февруа́ри 21, 2019

ESAB, световен лидер в технологиите за заваряване и рязане, обнови своя универсален рутилов тръбнофлюсов тел за заваряване във всички позиции FILARC PZ6113. Фината, но важна корекция на състава доведе до значително повишение на жилавостта и телът вече се предлага с по-малък диаметър за потребители, които желаят да заваряват по-тънки плочи.

Прочетете още


ESAB обновява софтуерния продукт Columbus® III и ESAB CutCloud за механизирано рязане

Деке́мври 7, 2018

ESAB Welding & Cutting Products пусна на пазара своя нов CAD/CAM софтуерен продукт за механизирано рязане Columbus® III версия 1.6.

Прочетете още


ESAB пуска на пазара релсови трактори с акумулаторно захранване за механизирани приложения за МИГ/МАГ заваряване

Ное́мври 23, 2018

ESAB Welding & Cutting Products пусна на пазара пълна серия механизирани заваръчни системи, включително Railtrac™ B42V (релсов трактор с нов блок за управление на колебателните движения), Railtrac BV2000 (релсов трактор за твърдосплавно наваряване на релси), Miggytrac™ B501 (компактен трактор с акумулаторно захранване) и Miggytrac B5001 (компактен, програмируем трактор).

Прочетете още


ESAB преоборудва МИГ/МАГ горелките от серия MXL за повишена индустриална производителност

Ное́мври 23, 2018

ESAB Welding & Cutting Products пусна на пазара своята разширена и подобрена серия горелки за МИГ/МАГ заваряване MXL за приложения с индустриално натоварване. ESAB увеличи продължителността на включване от 35 на 60% и сега предлага пълна гама от горелки MXL с газово и водно охлаждане, предназначени за приложения с индустриално натоварване. Всички горелки MXL са снабдени с шарнирни връзки и пружинни опори, които подобряват гъвкавостта за намаляване на напрежението в китката. Новата ръкохватка предлага подобрена ергономичност, а меките зони за хващане при моделите 341, 411W и 511W повишават още повече комфорта. Обновеният дизайн отпред позволява да се използват същите стандартни консумативи от ESAB.

Прочетете още


ESAB Digital Solutions оптимизира операциите за рязане и заваряване

Ное́мври 6, 2018

За да помогне на изпълнителите и производителите в непрекъснатото подобряване на проследяемостта, документирането, управлението на активите, производителността и качеството, ESAB Welding & Cutting Products пусна на пазара платформата ESAB Digital Solutions.

Прочетете още


x
x

x

Loading..