Този сайт използва бисквитки и други технологии за проследяване, за да Ви предлага нашите услуги, да повишава тяхната ефективност и функционалност, да анализира използването на нашите продукти и услуги и да подпомага усилията ни в рекламата и маркетинга.

Политика относно бисквитките   Политика за поверителност

ESAB ПОДОБРЯВА УНИВЕРСАЛНИЯ ТЕЛ ЗА ЗАВАРЯВАНЕ ВЪВ ВСИЧКИ ПОЗИЦИИ TUBROD 15.13

Март 27, 2019

ESAB, световен лидер в технологиите за заваряване и рязане, направи две значителни подобрения на универсалния си тел за заваряване във всички позиции Tubrod 15.13: нискотемпературната ударна жилавост по Шарпи вече е значително подобрена и телът се предлага с допълнителен, по-малък диаметър от 1,0 мм.

Десетилетия наред TUBROD 15.13 е водещ в света рутилов тръбнофлюсов тел, използван при строителството на много от корабите, които плават в момента из океаните и в множество строителни проекти по целия свят.

Важните промени в състава означават, че ESAB Tubrod 15.13 вече постига отлична жилавост при -40°C, което е съществено подобрение спрямо тази при -20°C преди обновяването на тела. Основното предимство за потребителите е в това, че сега за множество приложения за заваряване може да се използва само един тел, докато по-рано се налагаше смяна на тела според различните марки стомана на заварявания листов материал. Въпреки това ESAB Tubrod 15.13 запазва същия впечатляващ набор от одобрения и класификации, което го прави подходящ за най-различни пазари, като корабостроенето и общото строителство. За клиенти, нуждаещи се от помощ за всички необходими тестове и квалификационни изпитвания на заварени съединения след промяната на спецификацията, ESAB може да осигури такава помощ, както и съвети относно оптимизацията на технологичния процес.

По-рано ESAB Tubrod 15.13 се предлагаше с диаметър на тела от 1,2 до 1,6 мм, но ESAB добави и тел от 1,0 мм за клиенти, които заваряват по-тънък листов материал или се нуждаят от по-плосък профил на шева, отколкото може да се постигне с тела от 1,2 мм. ESAB Tubrod 15.13 е популярен избор от години наред поради възможността за заваряване във всички позиции, самопочистващата се шлака, отличната плавност на подаване и лекотата при работа във всякакви ситуации, затова ESAB отговори на исканията на клиентите за осигуряване на същата спецификация за по-тънък тел.

Първокласен тръбнофлюсов тел, който се използва лесно във всички позиции, включително вертикал отдолу нагоре, със или без технологична подложка за коренови шевове, ESAB Tubrod 15.13 може да осигури производителност на наваряване дори до 4-5 кг/ч. Може да се използва с газова защита от Ar/CO2 или CO2 за получаване на плавна, стабилна дъга с минимални пръски.  Новият тел от 1,0 мм ще бъде полезен за потребителите и с това, че улеснява постигането на плосък заваръчен шев при заваряване на по-тънък листов материал.

Клиентите поръчали Tubrod 15.13 получават достъп до прочутата техническа експертиза на ESAB. Обширните познания и опит на компанията могат да бъдат призвани на помощ за постигане на максимална производителност без компромиси с качеството. Независимо дали клиентите използват заваръчно оборудване, произведено от ESAB, или от която и да е друга компания, ESAB осигурява поддръжка на клиентите, които искат да оптимизират своя технологичен процес с Tubrod 15.13.

Tubrod 15.13
x
x

x

Loading..