Този сайт използва бисквитки и други технологии за проследяване, за да Ви предлага нашите услуги, да повишава тяхната ефективност и функционалност, да анализира използването на нашите продукти и услуги и да подпомага усилията ни в рекламата и маркетинга.

Политика относно бисквитките   Политика за поверителност

Previous
Next

ОРИГИНАЛНИЯТ
ОБМАЗАН ЕЛЕКТРОД

Като един от водещите производители на заваръчни консумативи в света, историята на иновациите в ESAB започва с изобретяването на обмазания заваръчен електрод през 1904 г. от Оскар Килберг. Над 100 години по-късно, заварчиците все още срещат неговите инициали като надпис ОК върху заваръчните консумативи, които използват. Днес електродите с ниско съдържание на водород от серия ОК на ESAB продължават да бъдат стандарт в отрасъла и основна опора на приложенията в производството и поддръжката.

ПОВЕЧЕ ОТ OK

Не всички електроди с ниско съдържание на водород са създадени еднакви. Серията ОК на ESAB предлага отлични характеристики  на метала на заваръчния шев в една от най-богатите предлагани гами от електроди за РЕДЗ.

РАБОТНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ, НА
КОИТО МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ

Независимо от изпълняваното задание, с електродите с ниско съдържание на водород от серия ОК си гарантирате добро проникване, стабилно качество и заварки с качествен  контрол с рентген (по стандарта AWS 5.1). Електродите ОК предлагат доказано плавна, стабилна дъга с по-малко пръски. Можете да се доверите на електродите серия ОК на ESAB за  осигуряване на отлична производителност и стабилни механични характеристики в среда с високи или ниски температури, работни  площадки с висока влажност или за най-взискателните проекти за позиционно заваряване. Освен това, лесното им използване ги прави предпочитан избор за заварчици от всички нива на квалификация.

OK 48.00

ПРЕДЛАГАМЕ OK РЕШЕНИЕ
ЗА ВАШИТЕ НУЖДИ ОТ РЕДЗ
ЗАВАРЯВАНЕ, ВКЛЮЧВАЩО: OK 48.00

 • Надеждни електроди с ниско съдържание на водород за общо приложение

  За нисковъглеродни и нисколегирани стомани. Те наваряват метал на заваръчния шев с постоянна здравина и устойчивост на пукнатини и постигат висока скорост на заваряване. Тези електроди са относително нечувствителни към състава на основния материал. Електрод за общо приложение с добри характеристики върху широка гама от основни материали, идеален за заварени конструкции, при които не могат да се избегнат високите напрежения.

 • Електроди с ниско съдържание на водород за заваряване с постоянен/променлив ток

  Осигурява по-голяма гъвкавост при използване на всякакъв вид заваръчно оборудване. Променливотоковото заваряване с електроди с висок рандеман повишава количеството внасян метал и осигурява отлично качество на метала на заваръчния шев с много добри механични характеристики и самоотделяща се шлака.

 • Изключителни електроди за заваряване във всички позиции

  За критични приложения, изискващи специални въздействия при ниски температури. Осигуряват плавна, стабилна дъга с много малко отделяне на пръски. Отличното стартиране на дъгата е подобрено чрез специален графитен накрайник на електрода. Пълното шлаково покритие осигурява лесно отстраняване и минимално почистване на готовата заварка, повишавайки производителността. Предназначени за широка гама от въглеродни, нисколегирани и закаляеми стомани.

МОДЕРЕН СЪСТАВ НА ОБМАЗКАТА

Електродът от следващо поколение OK 48.00 на ESAB е подобрен  вариант на нашия вече успешен дизайн. OK 48.00, сега H4R, предлага същата ефективност, механични характеристики и отлична заваряемост в обмазка с модерен състав, разработена да намали овлажняването в условия на висока влажност. Устойчивостта срещу овлажняване помага да се предотвратят водородните пукнатини и за премахване на порьозността, особено критична в промишленото строителство на офшорни съоръжения.

ОПТИМАЛНА ЗАЩИТА
СРЕЩУ ОВЛАЖНЯВАНЕ

Електродите от серия OK се предлагат във вакуумни опаковки VacPac™ на ESAB за оптимална защита срещу овлажняване, без нужда от скъпоструващи процедури за повторно сушене или специална обработка. Времето на безопасно излагане е 9 часа* след отваряне на опаковката VacPac, със запазена опаковка  от фолио. *Валидно при стандартните условия на изпитване на Американското дружество по заваряване (AWS) от 27°C и 80% RH. VacPac е лесна и удобна за използване и гарантира запазване на „фабричната преснота“ и ниска влажност на електродите до  отваряне  на  вакуумираната  херметична  опаковка. При спазване на указанията за съхранение, срокът на съхранение на електродите е практически  неограничен. Опаковката  VacPac на  ESAB е  одобрена  за  употреба в тежки условия на околната среда от независими организации – трети страни.

 


ПРОБА БЕЗ РИСК

От първото запалване на дъгата до последното, с електродите с ниско съдържание на водород от серия ОК на ESAB няма никакъв риск. Опитайте мострата от електродите с ниско съдържание на водород OK 48.00 на ESAB и открийте защо оригиналният обмазан електрод все още е най-добрият. Свържете се с вашия представител на ESAB за подробности.

СЕРИЯ OK 48.00 НА ESAB, ПРЕДПОЧИТАНИЯТ ИЗБОР НА ЕЛЕКТРОДИ
ЗА ЗАВАРЯВАНЕ С НИСКО СЪДЪРЖАНИЕ НА ВОДОРОД:

OK 48.00
 • E7018-H4R AWS EN, EN ISO 2560-A E 42 4 B 42 H5/li>
 • Плавна и стабилна дъга, ниско ниво на отделяне на пръски
 • Минимална нужда от почистване на готовата заварка
 • Добро проникване и висок рандеман от 120%
 • Добро начално и повторно запалване на дъгата
 • Може да се използва за широка гама от основни материали
 • Оригиналният обмазан електрод - над 100 години качество, надеждност и производителност
 • Част от една от най-богатите предлагани продуктови гами

Изпратете отговора

Пробвали ли сте да заварявате с електродите  ОК 48.00? Споделете Вашето мнение с Есаб. Моля  да попълните анкетата по-долу със своите коментари.

Бихте ли предложили на друг обмазаните електроди ОК 48.00?

Възрастова група:

Полето е задължително

x
x

x

Loading..