Previous
Next

Скъсайте с условностите
с нарушителя на правилата Rogue.

Дните на посредствеността за начинаещи отминаха. С оригиналните си характеристики, безпрецедентна производителност и изцяло нов индустриален дизайн, Rogue прогласява нова ера на възможности в заваряването, която ще ви накара да преосмислите всичко, което очаквате от един преносим апарат за РЕДЗ на това ценово ниво. Готови ли сте да разбиете стандартите?

Дистрибутори


Технологията от следващо ниво на Rogue ви осигурява прецизен, професионален и последователен контрол за работа с плавна, стабилна дъга и ниски нива на пръски с всички видове електроди за РЕДЗ и позиции на заваряване. Регулируемият горещ старт прави запалването на дъгата много лесно дори с най-трудните електроди. Регулируемото форсиране на дъгата ви помага да увеличите проникването и предпазите електродите от залепване. Никога досега един заваръчен апарат от ниско ниво не е бил така добре зареден с подобни висококачествени работни характеристики.


Забравете предубежденията си към заваръчните апарати от този клас – мощността на Rogue може да се сравнява с тази на двойно по-скъпи апарати. Включената технология Power Factor Control (PFC) (Rogue PRO) осигурява високо ефективна и стабилна дъга, устойчива на колебанията на мощността. Rogue работи със захранващо напрежение от 115 V или 230 V (Rogue PRO), с гъвкава автоматична компенсация на входното напрежение, което го прави идеален както за мрежово, така и за генераторно захранване. С продължителност на включване до 25% при 200 A Rogue притежава мощта да се справя с работи върху по-дебели материали.


Никой друг апарат от това ценово ниво не се доближава до здравината на Rogue. Неговият издръжлив и здрав корпус от формовано фибростъкло е конструиран да издържа на постоянни удари, в работилницата или в полеви условия. Rogue е издръжлив и устойчив на атмосферни влияния, с клас на защита IP23S за използване в приложения на открито при тежки условия. Както всеки апарат на ESAB, Rogue се предлага с нашата водеща в отрасъла тригодишна гаранция за несравнимо спокойствие. Сбогом, заваръчни апарати с евтина конструкция.


Компактният и лек дизайн на Rogue улеснява пренасянето му от една работа за друга. Теглото му е само 6,8 или 8,2 кг в зависимост от модела, а здравата му дръжка и приложеният ремък за носене на рамо правят по-удобно от всякога отиването с него навсякъде, където е необходимо. Освен това стабилните параметри на дъгата означават, че можете да използвате удължителни кабели с голяма дължина, за да работите и на най-отдалечените места, без това да се отразява на качеството на заваряване (Rogue PRO). Той е самото определение за преносим работен кон.


Rogue беше тестван в лаборатории из целия свят, за да се гарантира, че отговаря на световните стандарти за производителност и използваемост. Лесният му за ползване интерфейс включва голям, прецизен цифров дисплей, който се чете лесно на разстояние до 25 м. Предлаганото като опция дистанционно управление (Rogue PRO) ви позволява да коригирате текущите настройки, без да се налага да се връщате до апарата. Няма значение къде работите – Rogue просто заварява добре.


x

Се информира за

Е-mail адрес
Телефонен номер
x

x

Loading..