Нашите Гаранции

КАЧЕСТВО И НАДЕЖДНОСТ, ГАРАНТИРАНИ ОТ ESAB

За ESAB удовлетвореността на клиентите е най-важният приоритет. Продуктите на ESAB е са обезпечени с една от най-добрите гаранционни програми в бранша. Бъдете сигурни, че с покупката на произведен от ESAB продукт сте избрали най-доброто качество, подкрепено с възможно най-доброто клиентско обслужване.


ГАРАНЦИЯ, КОЯТО ПРАВИ ОТЛИЧНИТЕ ПРОДУКТИ ОЩЕ ПО-ДОБРИ

Гаранцията на ESAB прави отличните продукти още по-добри, като дава допълнителни гаранции, че нашето водещо в бранша оборудване ще оправдае очакванията Ви.

Тригодишната ни гаранция за части и труд е стандартна за всички произведени от ESAB токоизточници за ръчно заваряване, машини за ръчно плазмено рязане и телоподаващи устройства, които се продават в цяла Европа.

Гаранцията включва както частите, така и труда. ESAB гарантира, че ще ремонтира или подмени безплатно всички части или компоненти, които се повредят поради дефекти в материалите или изработката при нормална употреба в продължение на три години от датата на покупката.

Научете повече за нашите гаранционни периоди и гаранционна политика.


НАЙ-ГОЛЯМАТА МРЕЖА ОТ ОТОРИЗИРАНИ СЕРВИЗНИ ЦЕНТРОВЕ В ЕВРОПА

С ESAB професионалното, качествено обслужване винаги е наблизо.

ESAB осигурява гаранционна поддръжка чрез най-добрата в бранша мрежа от оторизирани сервизни центрове, която предлага най-пълното географско покритие в цяла Европа. Сервизните ни центрове извършват професионален ремонт, сервиз и настройка на оборудването на ESAB.


РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ПОВЕЧЕ

При ESAB гаранционната поддръжка става много лесно – необходими са само серийният номер на продукта и датата на покупката. Стандартната тригодишна гаранция на ESAB влиза в сила в момента, когато закупите своя продукт с марка ESAB и не зависи от регистрацията или гаранционните сертификати, но ще получите повече, ако регистрирате продукта си.

Направете гаранционна регистрация и автоматично ще получавате новини и информация за най-новите продукти, включително и всички подобрения. Освен това, регистрирането на продукта Ви ни помага да предлагаме по-бърза и ефективна техническа помощ.


ИМАТЕ ВЪПРОС? ПОПИТАЙТЕ ESAB.


x

x

Loading..