This site uses cookies and other tracking technologies to provide you with our services, enhance the performance and functionality of our services, analyze the use of our products and services, and assist with our advertising and marketing efforts.

Cookie Policy   Privacy Notice

Нашите Гаранции

КАЧЕСТВО И НАДЕЖДНОСТ, ГАРАНТИРАНИ ОТ ESAB

За ESAB удовлетвореността на клиентите е най-важният приоритет. Продуктите на ESAB е са обезпечени с една от най-добрите гаранционни програми в бранша. Бъдете сигурни, че с покупката на произведен от ESAB продукт сте избрали най-доброто качество, подкрепено с възможно най-доброто клиентско обслужване.


ГАРАНЦИЯ, КОЯТО ПРАВИ ОТЛИЧНИТЕ ПРОДУКТИ ОЩЕ ПО-ДОБРИ

Гаранцията на ESAB прави отличните продукти още по-добри, като дава допълнителни гаранции, че нашето водещо в бранша оборудване ще оправдае очакванията Ви.

Тригодишната ни гаранция за части и труд е стандартна за всички произведени от ESAB токоизточници за ръчно заваряване, машини за ръчно плазмено рязане и телоподаващи устройства, които се продават в цяла Европа.

Гаранцията включва както частите, така и труда. ESAB гарантира, че ще ремонтира или подмени безплатно всички части или компоненти, които се повредят поради дефекти в материалите или изработката при нормална употреба в продължение на три години от датата на покупката.

Научете повече за нашите гаранционни периоди и гаранционна политика.


НАЙ-ГОЛЯМАТА МРЕЖА ОТ ОТОРИЗИРАНИ СЕРВИЗНИ ЦЕНТРОВЕ В ЕВРОПА

С ESAB професионалното, качествено обслужване винаги е наблизо.

ESAB осигурява гаранционна поддръжка чрез най-добрата в бранша мрежа от оторизирани сервизни центрове, която предлага най-пълното географско покритие в цяла Европа. Сервизните ни центрове извършват професионален ремонт, сервиз и настройка на оборудването на ESAB.


РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ПОВЕЧЕ

При ESAB гаранционната поддръжка става много лесно – необходими са само серийният номер на продукта и датата на покупката. Стандартната тригодишна гаранция на ESAB влиза в сила в момента, когато закупите своя продукт с марка ESAB и не зависи от регистрацията или гаранционните сертификати, но ще получите повече, ако регистрирате продукта си.

Направете гаранционна регистрация и автоматично ще получавате новини и информация за най-новите продукти, включително и всички подобрения. Освен това, регистрирането на продукта Ви ни помага да предлагаме по-бърза и ефективна техническа помощ.


ИМАТЕ ВЪПРОС? ПОПИТАЙТЕ ESAB.


x
x

x

Loading..