Previous
Next

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ ЗАВАРЪЧЕН ТРАКТОР ПРОЕКТИРАН С МИСЪЛТА ЗА ВАС.

Ние се вслушахме в заварчиците. А после застанахме пред чертожната маса и създадохме Versotrac - най-гъвкавият и удобен за работа трактор на пазара.
 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА АКТУАЛИЗАЦИИ/НАЛИЧНОСТ

 


Versotrac video

СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ПРОСТ.

Ние оборудвахме Versotrac с напълно нов и интуитивен контролер EAC10, за да гарантираме лекотата на използване. Опростеният интерфейс включва необходимите за трактора функции и други приложения за лека автоматизация, освобождавайки място на дисплея за важни функции, като вложена топлина в реално време, така че лесно да можете да следите и контролирате качеството на заваръчните шевове. Подвижното дистанционно управление Ви позволява да променяте настройките от удобно положение.

 


СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ГЪВКАВ.

Versotrac може да се настройва безпроблемно – без използване на инструменти – за почти всеки тип заваряване. Новата заваръчна глава улеснява превключването между подфлюсово (SAW) и МИГ/МАГ (GMAW) електродъгово заваряване. Освен това, модулните компоненти могат да се комбинират по различни начини, което означава, че можете да заварявате в най-различни приложения. Използвайте го в три- или четириколесни конфигурации за стабилност върху всякаква повърхност

Versotrac - СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ГЪВКАВ

СЪЗДАДЕН ДА СЕ АДАПТИРА.

Независимо с какъв токоизточник разполагате, Versotrac ще работи. Той може да бъде използван както с инверторни, така и с обикновени токоизточници на прав и променлив ток, включително за високопроизводителни променливотокови приложения с токоизточника за прав/променлив ток на ESAB Aristo 1000 AC/DC. Аналогов интерфейс Ви позволява да свързвате аналогови токоизточници за подфлюсово електродъгово заваряване, включително токоизточници за SAW от по-старото поколение на ESAB и други марки.

Versotrac - СЪЗДАДЕН ДА СЕ АДАПТИРА

СЪЗДАДЕН ДА СЕ ДВИЖИ.

Versotrac е изцяло модулен заваръчен трактор, с който можете да стигнете навсякъде. Неговите здрави, модулни компоненти могат да се разглобяват на по-малки възли за пренасяне в ограничени пространства и след това да се сглобяват за минути. С ергономичните ръкохватки корекциите на заваръчния шев или просто започването му са по-лесни от всякога.

Versotrac - СЪЗДАДЕН ДА СЕ ДВИЖИ

СЪЗДАДЕН ДА СЕ СПРАВЯ.

Вижте Versotrac в действие на esab.com/versotrac.СЪЗДАДЕН ДА СЕ СПРАВЯ.Versotrac е готов да се справи и с най-взискателните работи, в най-тежките условия. Мощното телоподаващо устройство му позволява да заварява с единичен тел до 5 мм и заваръчен ток до 1000 A при 100% продължителност на включване за заваряване с висока интензивност. Освен това, предлаганата конфигурация с двоен тел осигурява още по-висока производителност

Versotrac

СЪЗДАДЕН ДА ИЗДЪРЖА.

Усъвършенстваната, ергономична система за телоподаване на Versotrac помага да се ограничат престоите за смяна на тела. Новата стойка за макарата с тел и вградените функции за запаметяване на системата за телоподаване ще Ви позволят да подновявате по-бързо работата си и да увеличите времето на горене на дъгата.СЪЗДАДЕН ДА СЕ ДВИЖИ.Versotrac е изцяло модулен заваръчен трактор, с който можете да стигнете навсякъде. Неговите здрави, модулни компоненти могат да се разглобяват на по-малки възли за пренасяне в ограничени пространства и след това да се сглобяват за минути. С ергономичните ръкохватки корекциите на заваръчния шев или просто започването му са по-лесни от всякога.

Versotrac - СЪЗДАДЕН ДА ИЗДЪРЖА

Искате ли да получавате последните новини за Versotrac?

Абонирайте се за нашия електронен бюлетин, за да научите повече за Versotrac и други вълнуващи новини от ESAB.


Полето е задължително
x

x

Loading..